Alle Analytics tools op een rij

Analytics

Analytics tools

Google Analytics

Google Analytics is de meest gebruikte statistiekensoftware. De software is erg uitgebreid in functionaliteiten. Google Analytics is volledig gratis te gebruiken. 

Lees verder »

Clicky

Clicky is webstatistieken software. Clicky onderscheidt zich door de bezoeker als uitgangspunt te nemen. Je  leert hoe individuele bezoekers je website gebruiken en hoe je je website kan optimaliseren. Clicky heeft een gratis abonnement waarmee je de basisstatistieken van één website kan analyseren. 

Lees verder »

Traffic Travis

Traffic Travis is software voor het analyseren van je zoekmachineresultaten en links die er naar je website zijn opgenomen. De software draait als een programma op je eigen computer. Er is een gratis basisversie met beperkingen beschikbaar. De betaalde versie zonder beperkingen kost eenmalig $97.

Lees verder »

Marketizator

Marketizator is een software om door middel van enquetes, A/B testen, personalistie en segmentatie meer grip te krijgen op de conversie van je website. Marketizator heeft een gratis abonnement tot 1000 geteste bezoekers. 

Lees verder »

Typeform

Typeform is een online softwareprogramma voor het maken van formulieren, surveys en quizzes. Typeform innoveert in gebruiksvriendelijkheid en design van formulieren. Typeform heeft een uitgebreid gratis abonnement.

Lees verder »

Survey Planet

Survey Planet is online enquetesoftware. Survey Planet heeft een uitgebreide gratis versie met onbeperkte vragen en respondenten. 

Lees verder »

Polldaddy

Polldaddy is online enquetesoftware. Polldaddy heeft een gratis abonnement met een onbeperkt aatal enquetes, vragen en respondenten. 

Lees verder »

Open Web Analytics

Open Web Analytics (OWA) is open-source statistiekensoftware. De software wordt op de eigen server geïnstalleerd. Open Web Analytics is gratis te gebruiken en je bent volledig eigenaar van je statistieken. 

Lees verder »

Mouseflow

Mouseflow is online software waarmee je het gedrag van bezoekers op je website kan analyseren door middel van diverse heatmaps. Mouseflow heeft een gratis abonnement. 

Lees verder »

Hotjar

Maak gebruik van Hotjar voor je website analyse Hotjar is een geweldige tool voor website analyse. Het is een krachtige manier om op een diepgaande manier feedback te verzamelen en te begrijpen hoe website-gebruikers met je website omgaan. Hotjar biedt een volledig pakket aan analyse- en feedback-tools waarmee je een betere effectiviteit kunt bereiken.

Lees verder »

Analytics cursussen

Analytics boeken, blogs & podcasts

Doe het zelf Marketing

Zelf content ontwikkelen

Bekijk hier de tools om unieke content te maken

Wil jij een succesvolle ondernemer zijn, dan kun je niet om het maken van content heen. Maak de mooiste content voor je website of social media en maak jouw klant duidelijk dat hij bij jou aan het juiste adres is..

Zelf een website bouwen

Bekijk hier de tools om een prachtige website te bouwen

Je website is het belangrijkste visitekaartjes van jouw bedrijf. En daarom willen veel ondernemers graag zelf de website bouwen. Heel begrijpelijk maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website te bouwen.

Doe het zelf Marketing

Leer meer over de verschillende tools

Deze tools verdienen extra aandacht

Omdat ook op onze site de keuze enorm is laten we je graag kennis maken met tools waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Hieronder zie je een aantal van deze tools.

Doe het zelf Marketing

Wil jij zelf aan de slag met jouw marketing?

Ga direct aan de slag

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.