Siteground

Bezoek de website van Siteground

Ben je op zoek naar een kwalitatieve goede en snelle hosting welke niet duur is? Dan is Siteground zeer aan te raden. Ze hanteren een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De service is uitstekend en Siteground is gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce hosting.

Siteground is een hosting bedrijf opgericht in 2004 in Sofia, Bulgarije. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 300 werknemers en vestigingen in Bulgarije, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Hosting

Hoewel Siteground gespecialiseerd is in WordPress en WooCommerce hosting kun je Siteground bijna alle soorten websites en webwinkels hosten. Bijvoorbeeld:

Zoals de meeste hosting bedrijven bied Siteground de standaard shared hosting aan, welke voor de meeste websites meer dan voldoende is. Mocht je toch meer wensen hebben of echt een supersnelle hosting, dan biedt Siteground ook Cloud Hosting aan.

WordPress en WooCommerce hosting

Siteground staat bekend als een uitstekende leverancier van goedkope WordPress of WooCommerce hosting. Qua snelheid en functionaliteiten kunnen ze de concurrentie aan met grote hostingbedrijven zoals WP Engine. Echter voor een fractie van de prijs.

Specifieke WordPress functionaliteiten

  • WordPress website met 1 klik aanmaken vanuit beheerpanel
  • Ontwikkelomgeving opzetten voor het uitvoeren van testen of wijzingen doorvoeren via schaduwsite
  • Ondersteuning van veel gebruikte WordPress plugins
  • Uitgebreide back-up functionaliteit
  • Partnership met WordPress partners voor afstemming met hun producten.
  • Snelheid optimalisatie voor WordPress (caching)
  • Gratis Cloudflare CDN ten behoeve van snelheid en veiligheid)
  • Gratis SSL

Nederlands datacenter

Siteground heeft 10 datacenters in verschillende landen: Bijvoorbeeld: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Singapore en Nederland. Het datacenter in Nederland bevindt zich in Eemshaven. De snelheid van je hosting wordt bepaald door de afstand tussen de bezoekers en de website. Door deze  zo klein mogelijk te houden zal je website sneller laden.

Ervaring

Deze website draait ook op WordPress en ook wij gebruiken Siteground voor het hosten van deze website. We werken al jaren samen en onze ervaringen zijn erg positief.  De websites zijn snel en draaien stabiel. De prijzen zijn meer dan redelijk en mocht er iets zijn, de service van Siteground is geweldig. Er is maar 1 klein nadeel. Ze spreken geen Nederlands.

Prijzen

Siteground hanteert actietarieven voor het eerste jaar. Zoek je hosting voor maar 1 website dan kun jij bij Siteground al voor € 5,99 per maand terecht. Heb je meerdere websites of meer wensen dan kies je het GoGeek pakket van € 9,99 per maand. Binnen het pakket mag ik ongelimiteerd websites hosten en heb je 20GB opslag. Betaal je voor een langere periode vooruit bijvoorbeeld 3 jaar, dan behoud je langer de korting..

Video

Heeft dit artikel u geholpen?

Gerelateerde artikelen