fbpx

VideoSpicer

Bezoek de website van VideoSpicer

Maak video NOG interessanter én meetbaar! VideoSpicer is een geavanceerd online platform voor toevoegen van interactieve elementen aan video. Je kan zowel je eigen video gebruiken als video’s van Youtube of Vimeo. De video’s zijn in te sluiten op je eigen website. En het mooie is, je kan VideoSpicergratis uit te proberen. 

Met VideoSpicer, trek je interactie in je video via actieknoppen naar de meest relevante content/pagina’s voor iedere bezoeker, via In-Video call to actions en bijbehorende analysetools. Denk aan het plaatsen van teksten, vragen, hotspots, links en afbeeldingen. Video’s kunnen in onderdelen worden geknipt. De bezoekers springt – afhankelijk van het interactieve element – van het ene deel naar het andere.

Kenmerken

  • Ondersteuning van zowel eigen video als video’s van Youtube en Vimeo
  • Gebruiksvriendelijke gebruiksinterface, waardoor je zonder ervaring makkelijk video’s interactief kan maken
  • Video’s kunnen op eigen website ingesloten worden
  • Responsive, dus mogelijk om interactieve video’s te gebruiken op mobiel en tablet
  • Werkzaam op alle platforms en alle browsers
  • Analytics rapport voor analyseren interacties in video (ook te linken aan Google Analytics)

Prijzen

VideoSpicer biedt een gratis abonnement aan om de software uit te proberen en 2 video’s interactief te maken. Wil je meer interactieve video’s maken dan kan dat door te kiezen uit de 2 betaalde abonnementen: € 97,50,- p/maand voor 10 video’s of  € 375,- p/maand voor 50 video’s. Mocht je meer video’s online willen plaatsen neem dan contact op voor een offerte.

Ervaring

Ik heb VideoSpicer uitgeprobeerd. Binnen enkele minuten had ik de software onder de knie. VideoSpicer heeft een mooie combinatie gevonden van complexe functionaliteiten en eenvoud in gebruik.

Waar HiHaHo veel in de e-learning markt wordt gebruikt. VideoSpicer richt zich voornamelijk op de ondernemers die interactieve video voor videomarketing willen gebruiken.

Video

Heeft dit artikel u geholpen?

Gerelateerde artikelen