Alle Tools voor de Branding van jouw bedrijf

Branding

Branding tools

DesignCrowd Logo Design

Design Crowd is een marktplaats voor grafisch ontwerp. Naast ontwerp van je logo kan je er terecht voor het design van je huisstijl, website, brochures, visitekaartjes, et cetera. Via DesignCrowd laat je een logo ontwerpen door middel van een wedstrijd. Het kost minimaal $160 om een wedstrijd te starten.

Lees verder »

48hourslogo

48hourslogo organiseert online wedstrijden voor het ontwerpen van logo’s. Je mag een wedstrijd starten vanaf $29.

Lees verder »

Logaster

Logaster is een online logo creator. Het is echt mega simpel. Je voert je bedrijfsnaam in en krijgt direct verschillende voorbeelden te zien. Je mag zelfs een logo in klein formaat gratis downloaden. Ben je tevreden dan kun je het uitgebreide logo pakket downloaden.

Lees verder »

Designmantic

Designmantic is een online tool voor het maken van logo’s. Binnen enkele minuten kan je een logo maken. De kosten voor het downloaden van het logo zijn $37.

Lees verder »

Creative Market Presentaties

Creative Market is een verkoopplaats voor online producten. Op de website zijn Powerpoint templates en Powerpoint template bundels te koop. De prijzen zitten grotendeels tussen de $10 en $30.

Lees verder »

24Slides

Bij 24Slides kan je het maken van je presenatie laten uitbesteden op basis van je eigen huisstlijl. Binnen 24 uur krijg je een eerste opzet toegestuurd. Voor kleine presentaties ben je enkele tientallen euro’s kwijt. 

Lees verder »

Google Presentaties

Google Presentaties is het online softwareprogramma van Google voor het maken van presentaties. Google Presentaties behoort tot het gratis Office softwarepakket van Google.

Lees verder »

Powerpoint

PowerPoint wordt voornamelijk gebruikt voor het geven van presentaties. PowerPoint is onderdeel van het Microsoft Office pakket. Als ondernemer zul je PowerPoint kunnen gebruiken voor een sales pitch of een bedrijfspresentatie.

Lees verder »

Prezi

Prezi is web-based software voor het maken van digitale presentaties. Prezi stapt af van opeenvolgende slides. Informatie wordt in de ruimte geplaatst. In de presentatie wordt in- en uitgezoomd op de verschillende informatie. Prezi heeft een volledig functioneel gratis abonnement. Betaalde abonnementen beginnen bij €4,33 per maand.

Lees verder »

LogoMakr

LogoMakr is een online tool om logo’s mee te maken. Ik heb de LogoMakr gebruik om het logo voor deze website mee te maken. De software is eenvoudig, er zijn beperkte opties. Daarmee is LogoMakr intiütief in gebruik. Bij LogoMakr kan je gratis PNG bestanden downloaden. Voor een vectorbestand van je logo betaal je $19.

Lees verder »

Branding cursussen

Branding boeken, blogs & podcasts

Doe het zelf Marketing

Zelf de mooiste content ontwikkelen maken

Maak unieke content met deze tools

Wil jij als ondernemer succesvol zijn, dan kun je niet om het maken van content heen. Maak de mooiste content voor je website of social media en laat jouw klanten zien dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

Zelf een website bouwen

Bouw Simple en snel Je eigen Website voor jouw bedrijf

Je website is het visitekaartjes van jouw bedrijf. Heel logisch dat je graag zelf de website wil bouwen. Maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website zelf te bouwen.

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Doe je marketing zelf

Start nu

Leer meer over de verschillende tools

Deze tools verdienen extra aandacht

Omdat ook op onze site de keuze enorm is laten we je graag kennis maken met tools waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Hieronder zie je een aantal van deze tools.

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.