DOE HET ZELF Marketing

Canva

Inhoudsopgave

Canva is een van de meeste gebruikte design tools van dit moment. Bijna iedere marketeer maakt gebruik van Canva. Vooral voor het maken van Facebook en Instagram berichten is de tool erg populair.

Maar je kunt er veel meer mee. Zo maak je advertenties, logo’s, e-books, presentaties, flyers, infographics en visitekaartjes in no time. De tools is gratis te gebruiken, uiteraard met enkele beperkingen. Echter een Pro abonnement geeft je veel meer mogelijkheden, en deze kun je 30 dagen gratis proberen.

Er is een zeer uitgebreid assortiment templates beschikbaar waardoor je simpel en snel content kunt maken. Dit kun je op je doen op zowel je smartphone als een laptop of tablet. Hierdoor kun je jou gemaakt content makkelijk en snel online zetten.

Canva voor je bedrijf

Voor ieder bedrijf is het een onmisbare tool. Zo kun je makkelijk visitekaartjes, brochures, facturen, uitnodigingen, maken. Daarnaast gebruik je de tool voor je Social Media marketing en Content Marketing. Je kunt alles helemaal stijlen in je eigen huisstijl.

Canva biedt een enorm veel verschillende ontwerpen voor al je marketingactiviteiten, bijvoorbeeld voor advertenties op Facebook, Instagram maar ook het maken van een banner of een e-book is de tool zeer geschikt. Ook als je geprinte materiaal wilt, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes kun je deze simpel maken.

Zie hieronder 2 voorbeelden van gratis Instagram post templates.

Voorbeeld Canva Template Instagram SaleVoorbeeld Canva Template Instagram Black Friday

Canva voor social media en Content Marketing

Wil jij aan de slag met content marketing dan is Canva een onmisbare tool voor jou. Vind je het een beetje eng omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Bekijk dan op Youtube de vele video’s van diverse marketeers uit binnen- en buitenland die uitleggen hoe jij het maximale uit deze tool kunt halen. Ook zijn er diverse marketeers die een onlinetraining aanbieden

Prijzen

Canva is gratis te gebruiken uiteraard met beperkingen. Wil je alle mogelijkheden benutten is een Pro abonnementen beschikbaar vanaf € 11,99 per maand.

Video

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.