Alle Content Marketing Tools op 1 Plek

Content Marketing

Contentmarketing tools

Icons8

Op de website van Icons8 zijn meer dan 32.000 iconen te vinden.  Bij Icons8 werkt het zo dat wanneer je de iconen gebruikt er een link naar de website van Icons8 moet toevoegen.

Lees verder »

Flaticon

Op de website van Flaticon kan je pakketten downloaden met iconen. De pakketten hebben en variëteit van onderwerpen, zoals vlaggen, social media, onderwijs, seo, etcetera.

Lees verder »

Noun Project

The Noun Project is een community waar leden iconen kunnen uploaden. Bezoekers kunnen de iconen gebruiken. De gratis iconen bevatten echter een tekst met verwijzing naar Noun Project. Dus feitelijk onbruikbare iconen.

Lees verder »

GIMP

Gimp is open-source software voor het bewerken van foto’s en andere digitale beeldbewerking op de computer.

Lees verder »

paint.net

paint.net is open-source software voor het bewerken van foto’s en andere digitale beeldbewerking op de computer.

Lees verder »

Issuu

Issuu is een platform voor het delen van publicaties. Doe-het-zelf marketeers kunnen hun presentaties of andere documenten publiceren en insluiten op hun eigen website. Het platform heeft gratis en betaalde abonnementen. 

Lees verder »

Yumpu

Yumpu is een online magazines platform voor het delen van magazines en pdf-bestanden. Publicaties via Yumpu kunnen op je delen op je website of via social media. Door een aantrekkelijk gratis abonnement kun je Yumpu makkelijk proberen. 

Lees verder »

Photoshop

Photoshop is ongetwijfeld het bekendste beeldbewerkingsprogramma. Photoshop Elements is de basisversie, die de belangrijkste functies bevat voor doe-het-zelf’ers om afbeeldingen aan te passen. Photoshop Elements kost eenmalig ongeveer 100 euro, inclusief BTW. 

Lees verder »

PicMonkey

PicMonkey is een online softwareprogramma voor het bewerken van afbeeldingen. Het werkt erg intuïtief. Je kan PicMonkey gratis uitproberen. Betaalde abonnementen beginnen met $3,33 per maand.

Lees verder »

Goedkope stockfoto’s

Stockfoto’s heb je qua prijzen in alle vormen en maten. In dit artikel vind je een overzicht van tientallen websites waar ze goedkope stockfoto’s verkopen. Bij sommige websites ben je een tot enkele euro’s per foto kwijt. Op andere websites betaal je per maand een bedrag en mag je onbeperkt downloaden.

Lees verder »

Cartoonize

Met Cartoonize maak je van een foto een tekening. Er is een gratis online versie en een uitgebreide betaalde versie die je op je eigen computer kan installeren. De betaalde versie kost eenmalig $30.

Lees verder »

Piktochart

Piktochart is een online tool voor het maken van infographics. Een infographic is content welke het altijd heel goed doet om jouw mailinglijst te laten groeien. Je hoeft geen designer te zijn om deze tool te gebruiken, het maken van een infographic is met deze tool echt mega simpel.

Lees verder »

Infogr.am

Infogr.am is een online tool voor het maken van grafieken en infographics. Er is een gratis versie om de tool uit te proberen. Abonnementen beginnen vanaf $25 per maand. 

Lees verder »

Placeit

Placeit kan je afbeeldingen en video’s maken waarin screenshots en footage van je website in is verwerkt. Placeit afbeeldingen kunnen gratis in klein formaat gedownload worden. Voor afbeeldingen in groter formaat en video’s dient betaald te worden.

Lees verder »

Canva

Canva is een van de meeste gebruikte design tools van dit moment. Bijna iedere marketeer maakt gebruik van Canva. Vooral voor het maken van Facebook en Instagram berichten is de tool erg populair.

Lees verder »

Contentmarketing cursussen

Contentmarketing boeken, blogs & podcasts

Verleiden op internet

Het boek Verleiden op internet van Aartjan van Erkel beschrijft hoe je meer resultaten met je website kan bereiken. Het boek is een van mijn favoriete boeken over websites, omdat inspireert om aan de slag te gaan. 

Lees verder »

drukwerkdeal.nl

drukwerkdeal.nl is een webshop voor drukwerk met een ruim assortiment. Naast drukwerk kan je er terecht voor reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken.

Lees verder »

Printdeal.be

printdeal.be is een webshop voor drukwerk met een ruim assortiment. Naast drukwerk kan je er terecht voor reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken.

Lees verder »

Onlineprinters.nl

Onlineprinters.nl en onlineprinters.be zijn webshops voor drukwerk. De webshops horen bij de Duitse firma Onlineprinters GmbH. Onlineprinters heeft met 1400 producten een ruim assortiment in drukwerk. Denk aan flyers, kaarten, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi em reclamemateriaal. De webshop hanteert scherpe prijzen. 

Lees verder »
Doe het zelf Marketing

Zelf content ontwikkelen

Bekijk hier de tools om unieke content te maken

Wil jij een succesvolle ondernemer zijn, dan kun je niet om het maken van content heen. Maak de mooiste content voor je website of social media en maak jouw klant duidelijk dat hij bij jou aan het juiste adres is..

Zelf een website bouwen

Bekijk hier de tools om een prachtige website te bouwen

Je website is het belangrijkste visitekaartjes van jouw bedrijf. En daarom willen veel ondernemers graag zelf de website bouwen. Heel begrijpelijk maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website te bouwen.

Doe het zelf Marketing

Leer meer over de verschillende tools

Deze tools verdienen extra aandacht

Omdat ook op onze site de keuze enorm is laten we je graag kennis maken met tools waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Hieronder zie je een aantal van deze tools.

Doe het zelf Marketing

Wil jij zelf aan de slag met jouw marketing?

Ga direct aan de slag

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.