Alle Tools voor jouw E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing tools

MailChimp

MailChimp is de marktleider op het gebied van e-mailmarketing software. Zo is MailChimp een van de meest innovatieve spelers in de markt en is gratis te gebruiken. Je kan naar maximaal 2.000 e-mailadressen in totaal 12.000 e-mails per maand versturen.

Lees verder »

Brevo (voormalig SendinBlue)

Ben je op zoek naar een e-mailmarketing tool? Kijk dan eens naar Brevo (voormalig SendinBlue). Deze tool is erg gebruiksvriendelijk en biedt tegelijk zeer veel mogelijkheden. Tot 2000 contacten is gratis te gebruiken.

Lees verder »

Mailjet

E-mailmarketing software Mailjet heeft een gratis account waarmee je gratis 6.000 e-mails per maand (200 per dag) mag versturen

Lees verder »

MailPoet

MailPoet is een WordPress plugin waarmee mailings vanuit de website verstuurd kunnen worden. De plugin is zeer makkelijk in gebruik en je verzendt in 3 minuten je eerste nieuwsbrief.

Lees verder »

OptinMonster

OptinMonster is een softwarepakket met tools om conversie op je website te optimaliseren. De OptinMonster bevat onder andere tools voor het bouwen van optin formulieren, popups, A/B testen en bezoekerssegementatie. De software is te gebruiken vanaf $9 per maand.

Lees verder »

SendPress

SendPress is een WordPress plugin voor het versturen van e-mailmarketing campagnes. De plugin is gratis te gebruiken. Er is een Pro variant voor $99 per jaar met extra functionaliteiten. 

Lees verder »

SendGrid

SendGrid is online software voor het versturen van e-mailmarketing campagnes (bijvoorbeeld nieuwsbrieven). De software is gratis tot 2.000 contacten en 12.000 e-mails per maand. 

Lees verder »

ActiveCampaign

ActiveCampaign is software voor e-mailmarketing, marketing automation, inbound marketing. Het is een goedkope, maar tegelijk volwaardig alternatief voor Hubspot en Infusionsoft. ActiveCampaign is gratis uit te testen (tot 100 contacten) Abonnementen beginnen met $9 per maand voor 500 contacten. 

Lees verder »

Hubspot CRM

Hubspot is een integraal softwarepakket met e-mailmarketing, marketing automation en een Customer Relationship Management. Hubspot is een mooi pakket, maar voor kleine ondernemers duur in gebruik. Het CRM deel, Hubspot CRM is echter gratis. 

Lees verder »

SmartMailer

SmartMailer is een online e-mailmarketing platform. Het platform is laaggeprijsd ten opzichte van concurrenten en kan gratis gebruikt worden tot 2500 e-mailadressen.

Lees verder »

MailerLite Classic

Op zoek naar het beste alternatief voor MailChimp? Probeer dan eens MailerLite classic. Deze tool voor je e-mailmarketing is erg simpel in gebruik en heeft alle mogelijkheden die je zoekt. En ook MailerLite classic is tot 1000 contacten is gratis te gebruiken. Als je niet onder de 12 duizend e-mails per maand verzendt. Ook

Lees verder »

MailerLite

MailerLite   MailerLite is een populair e-mailmarketingplatform dat gemakkelijk te gebruiken is. Het is geschikt voor bedrijven van alle groottes, van kleine start-ups tot grote ondernemingen. Een van de beste dingen aan MailerLite is de intuïtieve gebruikersinterface. Het is erg gemakkelijk om e-mails te maken en te verzenden, zelfs als je geen ervaring hebt

Lees verder »

E-mailmarketing cursussen

HubSpot Academy

HubSpot is software voor het inrichten van je gehele marketingproces. HubSpot heeft een krachtige visie op marketing en daarmee hoe jij als klant hun software kan gebruiken. Ze hebben deze strategie de naam Inbound Marketing gegeven. De HubSpot Academy bestaat uit diverse gratis cursussen, waaronder Inbound marketing, E-mailmarketing en Content Marketing.

Lees verder »

E-mailmarketing boeken, blogs & podcasts

Doe het zelf Marketing

Wil jij online marketeer worden?

Bekijk het enorme aanbod online marketing cursussen

Wil jij een online marketeer worden, dan helpen wij je verder.
Bij Doe Het Zelf Marketing vind je een enorm aanbod cursussen die je kunt doen om jezelf te ontwikkelen tot online marketeer ..

Zelf een website bouwen

Bekijk hier de tools om een prachtige website te bouwen

Je website is het belangrijkste visitekaartjes van jouw bedrijf. En daarom willen veel ondernemers graag zelf de website bouwen. Heel begrijpelijk maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website te bouwen.

Doe het zelf Marketing

Leer meer over de verschillende tools

Deze tools verdienen extra aandacht

Omdat ook op onze site de keuze enorm is laten we je graag kennis maken met tools waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Hieronder zie je een aantal van deze tools.

Doe het zelf Marketing

Wil jij zelf aan de slag met jouw marketing?

Ga direct aan de slag

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.