DOE HET ZELF Marketing

Elegant Themes Divi

Inhoudsopgave

Elegant Themes

Elegant themes is de ontwikkelaar van Divi een van de populairste WordPress thema’s ter wereld. Divi is meer dan alleen een thema, het is een framework voor het bouwen van websites dat het mogelijk maakt om prachtige websites te ontwerpen zonder dat je tientallen plug-ins hoeft te installeren.

Met Divi kan iedereen een website maken. Ook als je nog nooit eerder een WordPress-website gemaakt hebt. De standaard WordPress-berichten editor wordt vervangen door een visuele editor wat het ontwerpen echt super makkelijk maakt. Zowel professionals op het gebied van design als beginners genieten van het gebruiksgemak. Je zult verrast zijn hoe gemakkelijk en efficiënt jij spectaculaire ontwerpen kunt maken.

Met Divi kan elk deel van je website worden aangepast. Je hebt volledige vrijheid om de perfecte website te maken. Verander gemakkelijk kleuren, lettertypen en tekststijlen. Je kunt animaties toevoegen. Verander elementen meteen en pas geavanceerde filters en effecten toe. Regelafstand en grootte. Voeg box en tekst schaduwen toe. Maak interessante achtergrondeffecten met behulp van verlopen, afbeeldingen en video’s. Met dit thema voel je je echt vrij in je ontwerp.

Wil je een webwinkel ook dat kan. Divi werkt vlekkeloos met WooCommerce. Met de visuele editor maak je een prachtige webwinkel en productpagina’s.

Het bouwen van websites met Divi gaat super snel. De geavanceerde UI is gebouwd door ontwerpers voor ontwerpers, zodat website-eigenaren en ontwerpbureaus van een betere bouwervaring kunnen genieten.

Kenmerken

  • Onbeperkt te gebruiken
  • Toegang tot Divi, Extra Magazine, Bloom Email en Monarch Social Media
  • Meer dan 100 website packs
  • Updates
  • Uitstekende ondersteuning
  • 30 dagen Niet goed, geld terug garantie

Prijzen

Divi is verkrijgbaar voor $89,- voor 1 jarige licentie. Wil je een levenslange lincentie dan ben je $249,- kwijt. De licentie is inclusief Divi Builder, Extra Magazine, Bloom email, Monarch Social Media plugins.

 

Video

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.