1. Home
  2. Ernst Vijfvinkel

Ernst Vijfvinkel

 

Doe-het-zelf Marketing is in 2016 opgezet door Erwin van Ginkel en in 2018 overgenomen door Ernst Vijfvinkel.

Ernst is in 2007 als marketeer afgestudeerd na het behalen van zijn NIMA Marketing A diploma. Nadat hij de afgelopen 10 jaar aan verschillende projecten heeft gewerkt in een grote landelijke retail organisatie, is hij in 2017 de oprichter van Visitors Company. Een online marketingbureau gespecialiseerd in WordPress websites en Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Waarom Doe-het-zelf Marketing?

De afgelopen tien jaar heeft Ernst met verschillende projecten een grote landelijke retail organisaties geholpen met hun marketing activiteiten. Hier kwam hij in aanraking met veel verschillende organisaties. Een groot aantal leerervaringen hebben geleid tot het overnemen van dit initiatief. Ernst kwam erachter dat heel veel ondernemers toch graag een (groot) gedeelte zelf willen doen, maar wel graag hulp willen krijgen in het maken van de juiste keuzes.

Gebrek aan de juiste kennis

Ondernemers willen graag met de marketing van hun organisatie aan de slag maar missen over het algemeen de juiste kennis. Zo hebben ze vaak heel veel verstand van hun eigen product en welk probleem dat voor hun klanten oplost. Maar hoe men dat vertaalt naar een marketingstrategie blijkt vaak erg lastig. Hiervoor is Doe-het-zelf Marketing opgezet. Een kennisbank voor ondernemers om ze te helpen voor een (groot) gedeelte de marketing zelf te kunnen doen.

Creativiteit

Aan creativiteit geen gebrek bij ondernemers, echter gaat het dan wel vaak over hun eigen product en de oplossingen die men bied aan haar klanten.  Vanaf het moment dat men aan marketing gaat beginnen komt er heel veel op de ondernemer af en raakt men vaak het spoor bijster. Doe-het-zelf Marketing is bedoelt om die trigger te zijn om toch door te gaan met de marketing van de onderneming.

Aan de slag!

Doe-het-zelf Marketing is bedoeld om ondernemers te helpen zelf hun marketing op te zettenen hun creativiteit te stimuleren.  Ga aan de slag, doe ervaring op en realiseer wat je nodig hebt. En meer…