DOE HET ZELF Marketing

Ghost hosting

Inhoudsopgave

De hosting van een Ghost website is anders dan de hosting van bijvoorbeeld WordPress. WordPress is opgebouwd in PHP en MySQL. Ghost is opgebouwd in Node.js. In dit artikel geven we aan waar je het beste je Ghost website kan laten hosten. 

Ghost is opgebouwd in Node.js, een softwareplatform waarop applicaties ontwikkeld en gedraaid worden. Applicaties worden geschreven in JavaScript. Deze worden niet uitgevoerd in de JavaScript-Engine van Node.js zelf die op de server draait en niet in een webbrowser zoals bij andere JavaScript applicaties vaak het geval is. Dit vraagt dus ook weer andere criteria aan de hosting.

Hier volgt een overzicht van hostingaanbieders die Ghost hosting als een specifiek product aanbieden met bijbehorende services.

Ghost Pro

Ghost Pro wordt als SaaS aangeboden door de Ghost Foundation zelf. In het product zitten hosting en onderhoud opgenomen. Prijzen beginnen vanaf $19 per maand.

Digital Ocean

Ghost Foundation zelf host bij Digital Ocean. Je kan vanaf €5 per maand je Ghost website laten hosten. Je kan kiezen voor het datacenter in Amsterdam, zodat je website zich ook fysiek in Nederland bevindt. Digital Ocean heeft een automatische installatie voor Ghost. In onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe je bij Ghost gebruik kan maken van de automatische installatie van het CMS.

GoDaddy

GoDaddy is een van de grootste hostingbedrijven in de Verenigde Staten. GoDaddy biedt Ghost hosting aan met een geautomatiseerde installatie. Hostingabonnementen beginnen vanaf €6 per maand.

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.