DOE HET ZELF Marketing

Ghost themes

Inhoudsopgave

Het theme bepaalt hoe je Ghost blog eruit komt te zien. In dit artikel geven we aan hoe je aan de mooiste en beste Ghost themes kan komen. 

Ghost marketplace

De Ghost Foundation heeft zelf een marktplaats met honderden gratis en betaalde Ghost themes. De betaalde themes kosten gemiddeld tussen de $15 en $25.

Themeforest

Themeforest is de grootste marktplaats ter wereld voor website templates. Op de website worden meer dan 200 Ghost themes aangeboden. De prijzen liggen gemiddeld tussen de $20 en $30 per theme. Dit betreft een eenmalige aanschaf. Toekomstige updates zijn inbegrepen.

Creative Market

Creative Market is de concurrent van Themeforest aan het worden als marktplaats voor website templates. Op Creative Market worden meer dan 70 Ghost themes aangeboden. De prijzen liggen tussen de $15 en $50 per theme. Dit betreft een eenmalige aanschaf. Toekomstige updates zijn inbegrepen.

GTheme

GTheme is een website waar exclusief Ghost themes verkocht worden. In totaal is het assortiment ongeveer 30 Ghost themes. De prijzen liggen tussen de $15 en $20 per theme.

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.