DOE HET ZELF Marketing

Gratis WordPress themes

Inhoudsopgave

Op welke websites vind je de beste gratis WordPress themes? In dit artikel komen we met een uitgebreid overzicht van websites. 

WordPress Directory

In de WordPress theme repository worden alleen gratis WordPress themes opgenomen. Veel van de themes hebben een Freemium businessmodel. Dat betekent dat de basisversie gratis is. Wil je alle functionaliteiten, dan heb je de betaalde Premium versie nodig.

Theme Hybrid

Theme Hybrid is de website van Justin Tadlock, een bekende WordPress ontwikkelaar. De themes van Theme Hybrid worden gratis beschikbaar gesteld. Er zijn geen Premium varianten van de themes. Echter voor service (documentatie, ondersteuning) dien je betaald lid te zijn.

Anders Norén

Anders Norén is een webdesigner die zijn WordPress themes gratis beschikbaar stelt. Het design van de themes is minimalistisch. De themes zijn al meer dan 1 miljoen keer gedownload.

Fabthemes

Fabthemes bevat enkele honderden gratis WordPress themes. De themes zijn gratis voor persoonlijk gebruik. Bij commercieel gebruik dient er een licentie te worden afgenomen.

Dessign

Dessign is een kleine themeleverancier uit New York. De themes van Dessign vallen op door het minimalistische design. Op de website van Dessign kan je gratis en betaalde WordPress themes vinden.

TemplateMonster

TemplateMonster verkoopt online producten, waaronder WordPress themes. Op de website worden 14 gratis WordPress themes beschikbaar gesteld. TemplateMonster stelt deze themes gratis beschikbaar vanwege promotionele doeleinden en linkbuilding. Enige voorwaarde is dat je in de social media een bedanktbericht plaatst voordat je kan downloaden.

Themeisle

Themeisle ontwikkelt WordPress themes en Plugins. Als lid mag je al hun producten gebruiken. Themeisle heeft ook een collectie van 30 gratis themes. De themes zijn te downloaden zodra je een gratis registratie hebt doorlopen.

Modern Themes

Modern Themes is een WordPress theme ontwikkelaar met een Freemium businessmodel. De basisversie van de themes worden gratis beschikbaar gesteld. Voor extra functionaliteiten heb je een Premium versie van de themes nodig. Op Modern Themes zijn 20 gratis WordPress themes te vinden.

ThemeGrill

Bij ThemeGrill vind je 15 gratis WordPress themes. De themes worden aangeboden

Colorlib

Colorlib

FameThemes

Op FameThemes kan je losse WordPress themes kopen. FameThemes biedt 5 gratis WordPress themes aan.

Templatic

Templatic is een bedrijf uit India dat al sinds 2008 WordPress themes verkoopt. Momenteel richt Templatic zich op de zogenaamde app-themes. Dit zijn themes met een specifieke functionaliteit ingebouwd. Op Templatic worden 8 gratis WordPress themes aangeboden.

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.