DOE HET ZELF Marketing

LogoMakr

Inhoudsopgave

LogoMakr is een online tool om logo’s mee te maken. Ik heb de LogoMakr gebruik om het logo voor deze website mee te maken. De software is eenvoudig, er zijn beperkte opties. Daarmee is LogoMakr intiütief in gebruik. Bij LogoMakr kan je gratis PNG bestanden downloaden. Voor een vectorbestand van je logo betaal je $19.

Kenmerken

  • Gratis tool voor het maken van logo’s
  • Honderden stock icons beschikbaar
  • Honderden fonts beschikbaar
  • Downloaden van fonts in hoge resolutie PNG

Prijzen

Het maken van een logo is gratis. Je mag je logo downloaden in een hoge resolutie PNG bestand. Voor $19 krijg je je logo in Vector bestand. Voor €299 kan je het maken van je logo aan Logomakr laten uitbesteden. Ze hanteren een ‘100% money back garantee’. Als de eerste designs worden opgeleverd en er zit niets tussen, kan je dus je geld terugkrijgen.

Ervaring

Voor het logo van doe-het-zelf marketing heb ik LogoMakr gebruikt. Ik ben er dan ook erg enthousiast over.

LogoMakr is er gebruiksvriendelijk. Je zoekt een icon uit en zet er tekst bij. Er zijn heel veel iconen beschikbaar, waardoor je een ruime keuze hebt. Het aanpassen van kleuren, lettertypes en iconen gaat erg intiütief. Er zijn weinig keuzes, dus je kan moelijk verdwalen.

Voor deze website had ik een wit logo nodig. In dat geval is het mogelijk om de achtergrond zwart te maken, zodat je je witte logo kan zien tijdens het bewerken. Het zijn dit soort details waar ik erg tevreden over ben. Na afronding, download je je logo in een hoge resolutie PNG bestand.

Een nadeel van LogoMakr is dat je je logo niet kan opslaan bij LogoMakr. Je moet hem dus in één keer maken en aanpassingen achteraf zijn niet meer mogelijk. Dit voorkom je door een vectorbestand van je logo te kopen van $19.

Video

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.