DOE HET ZELF Marketing

Mijnwebwinkel

Inhoudsopgave

Mijn webwinkel is een online aanbieder van Webwinkel software. Mijn webwinkel is op basis van een abonnement en is makkelijk in gebruik. In het abonnement zit alles inbegrepen wat je nodig hebt.

Bouw je eigen webwinkel met Mijnwebwinkel.nl

Mijnwebwinkel is een online softwareprogramma om je eigen webwinkel mee te bouwen. De software is gratis uit te proberen en met een abonnement op eigen domein.

Het Nederlandse bedrijf is in 2005 opgericht en levert software waarmee ondernemers zelf een eigen webwinkel kunnen opzetten. De software van is simpel. Dat is de kracht en de zwakte. Het is niet moeilijk en/of duur om je webwinkel op te zetten. Je bent dus in no-time online met je eigen webwinkel. In de afglopen jaren is de software wel steeds verder uitgebreid, maar toch blijven de mogelijkheden beperkt. Te veel mogelijkheden maakt de software immers ook minder gebruiksvriendelijk. Dus een duidelijke en prima keuze. Heb je behoefte aan meer mogelijkheden dan zal Mijnwebwinkel dus niet aan deze behoefte voldoen en ligt het meer voor de hand om te kiezen voor  WooCommerce, Lightspeed of Bigcommerce.

Prijs

Mijnwebwinkel kan je de eerste 14 dagen gratis uitproberen. Om een webshop op je eigen domein weer te geven heb je een GROW of een Pro account nodig vanaf 20 euro per maand.

Video

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.