fbpx
  1. Home
  2. Over de website

Over de website

DOE HET ZELF Marketing is er voor iedere ondernemer.

Ben jij als ondernemer nieuw in de wereld van marketing of al jaren actief? Wij helpen je graag. DOE HET ZELF Marketing bied je de tools die jou gaan helpen om de marketing voor jouw bedrijf zelf te kunnen doen.

We bieden tools die je helpen met het opzetten van een website. Zo vertellen we welk website platform goed bij je past, en waar je de mooiste foto’s of video’s voor je website kunt vinden. Maar ook laten we tools zien waarmee je  een mooi logo of huisstijl kunt maken. Je kan het zo gek niet bedenken als het om tools gaat voor jouw marketing. Dan heeft DOE HET ZELF Marketing er een artikel over. We bieden tools voor al je marketing activiteiten. Of je nu een nieuwsbrief wil versturen of beter gevonden wil worden in Google. DOE HET ZELF Marketing heeft de tools voor jouw marketing strategie.

Maar ook als je niet alles zelf doet, kun je bij ons terecht. Zo kun je vinden je, waar je welke cursussen je kunt bekijken, maar ook welke blogs of boeken interessant zijn om te lezen. Dus typ jouw zoekwoorden in de zoekbalk en vind hier je de tools die je nodig hebt voor jouw online marketing.

Ik ben Ernst Vijfvinkel van DOE HET ZELF Marketing, en wens jou veel kennis en plezier op onze website.