DOE HET ZELF Marketing

Piktochart

Inhoudsopgave

Piktochart is een online tool voor het maken van infographics. Een infographic is content welke het altijd heel goed doet om jouw mailinglijst te laten groeien. Je hoeft geen designer te zijn om deze tool te gebruiken, het maken van een infographic is met deze tool echt mega simpel.

Content Marketing met Pictochart

Deze tool helpt je met jouw content marketing strategie. Infographics worden vaak en ook vaak met succes gebruikt om te delen met potentiƫle klanten. Deze geef je dan gratis weg in ruil voor het e-mailadres van de lezer. Op deze manier kun je snel jouw mailinglijst uitbreiden. Door vervolgens met deze personen een band op te bouwen kun je op een later moment eventueel een aanbod sturen. Ook zie je infographics vaak in Social Media berichten op Facebook en Instagram. Ook op die manier werk je aan een band met jouw volgers. Infographics zijn vaak succesvol omdat ze snel en simpel jouw expertise laten zien. Dit geeft dus extra vertrouwen aan jouw potentiƫle klanten. Zo zie je dat deze tool je dus helpt om op verschillende manieren.

Piktochart in gebruik

Ook Piktochart werkt met templates, zo heb je snel een mooi design van jouw infographic. Je kiest een template uit en voegt er iconen en grafieken aan toe. En klaar is kees. Je kunt deze natuurlijk ook weer naar wens aanpassen door de kleuren te veranderen, teksten toe te voegen, enz. enz. Wil jij aan de slag met content marketing dan is Piktochart een goede tool die je daarbij helpt. Zie hieronder een voorbeeld van zo’n template.

template piktochart

Prijzen

Piktochart is gratis te gebruiken, maar wil je alle opties dan zal je een abonnementen moeten nemen vanaf $ 29,00 tot $ 99,00 per maand. Voor goede doelen en het onderwijs zijn er speciale abonnementen.

Video

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.