DOE HET ZELF Marketing

Prezi

Inhoudsopgave

Prezi is web-based software voor het maken van digitale presentaties. Prezi stapt af van opeenvolgende slides. Informatie wordt in de ruimte geplaatst. In de presentatie wordt in- en uitgezoomd op de verschillende informatie. Prezi heeft een volledig functioneel gratis abonnement. Betaalde abonnementen beginnen bij €4,33 per maand.

Prezi is in 2009 opgericht in Budapest. Het bedrijf heeft 75 miljoen geregistreerde gebruikers die in totaal 260 miljoen Prezi presentaties hebben gemaakt.

Kenmerken

  • Driedimensionale presentaties met zoomfunctionaliteit
  • Gebruiksvriendelijke bewerker;  afbeeldingen, video, audio en grafieken kunnen in presentaties worden gebruikt
  • Presentaties kunnen op je website worden ingesloten (zie voorbeeld hieronder)
  • Presentatie kunnen online (gratis abonnement) en offline (betaalde abonnementen) bekeken worden

Voorbeeld

Voorbeeld Prezi

Ervaring

Prezi presentaties zien er fantastisch uit. Je maakt er zeker indruk mee op je publiek. Met tweedimensionale presentaties ben je veel beperkter. Aan de andere kant hoef je ook niet zoveel na te denken. Gelukkig heeft Prezi goede templates die je als uitgangspunt kan gebruiken. Dan hoef je niet het wiel opnieuw uit te vinden.

Prijzen

Prezi heeft gratis abonnementen die volledig functioneel zijn. Er zitten geen beperkingen aan het maken van presentaties. De presentaties zijn wel publiek toegankelijk. In de betaalde abonnementen (vanaf €4,33 per maand) kan je kiezen om je presentaties privé te maken en dus niet zichtbaar voor andere gebruikers. Ook is het bij betaalde abonnementen mogelijk om presentaties offline te gebruiken.

Introductievideo

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.