DOE HET ZELF Marketing

Shoutem

Inhoudsopgave

Shoutem is software voor het maken van een eigen app. Vanwege de community functionaliteiten is Shoutem erg geschikt voor verenigingen en kerken. Je kan Shoutem gratis uitproberen. Voor een iOS en Android app betaal je een maandelijks abonnement van $49.

Kenmerken

  • Content types: nieuws, video, evenementen, foto’s, muziek, mensen, producten, aanbiedingen
  • Templatedesigns; kleuren, iconen, achtergrond en home layout zijn aanpasbaar
  • Community functionaliteiten; bouw met de app je eigen community. Gebruikers kunnen inloggen via Twitter of Facebook, er zijn community functionaliteiten zoals gebruikersprofielen, status en foto updates, reacties en likes
  • Google Maps integratie: locatielijst, locatiekaart, routebeschrijvingen, locaties zoeken
  • Shopify webshop integratie;
  • Integraties beschikbaar voor WordPress, Drupal, Facebook, Twitter
  • Push notificaties
  • Statistieken

Prijzen

Shoutem heeft een gratis abonnement om de software uit te proberen. Binnen de gratis software kan je de app maken zoals je hem graag wilt hebben. In de betaalde abonnementen wordt het ontwerp omgezet in een Android of iOS app en aangemeld bij de marktplaatsen. Betaalde abonnementen kosten $49 voor een Android en iPhone app. Bij het abonnement van $119 per maand krijg je ook een iPad app en toegang tot de API van Shoutem.

Voor internetbureau’s biedt Shoutem een whitelabel variant aan, waarmee de software onder eigen naam aan klanten verkocht kan worden.

Ervaring

Shoutem is mooi ontworpen. Je kiest een layout die gekoppeld is aan het doel waarvoor je de app wilt gaan gebruiken. Daarna kan je de app qua indeling en design naar je hand zetten. Alle wijzigingen worden direct in de preview app zichtbaar.

De software is met name onderscheidend wat betreft de functionaliteiten voor kleine organisaties en community integraties. Wat mij betreft is de app dan ook prima geschikt voor verenigingen en kerken.

Video’s

Introductievideo

Review video

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.