DOE HET ZELF Marketing

SiteGround webhosting

Inhoudsopgave

SiteGround review: Ben je op zoek naar een kwalitatieve goede en snelle hosting welke niet duur is? Dan bent u bij SiteGround aan het juiste adres. Ze hanteren een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De service is uitstekend en zijn gespecialiseerd in snelle WordPress en WooCommerce hosting.

Wil jij een WordPress of WooCommerce website beginnen en zoek je een hosting partij waarvan je op aan kunt? Dan is SiteGround de partij om je bij aan te sluiten. Ze bieden stabiele en snelle hosting voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ze zijn gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce hosting en hun service is uitstekend. Er is één nadeel aan SiteGround hosting en dat ze geen Nederlands spreken en dus gaat alles in het Engels.

Hosting

Hoewel SiteGround gespecialiseerd is in WordPress en WooCommerce hosting kun je voor bijna alle soorten websites en webwinkels terecht. Voor Joomla!MagentoDrupal, Prestashop en nog veel meer kun je bij SiteGround terecht.

Zoals de meeste hosting bedrijven biedt ook SiteGround  als standaard shared hosting aan, welke voor de meeste websites meer dan voldoende is. Mocht je toch hogere eisen hebben of nog snellere hosting willen, dan biedt SiteGround ook Cloud Hosting aan, maar hier hangt dan ook een ander prijskaartje aan.

WordPress en WooCommerce hosting

SiteGround is een uitstekende leverancier van goedkope WordPress of WooCommerce hosting. Qua snelheid en functionaliteiten kunnen ze de concurrentie aan met grote hostingbedrijven zoals WP Engine. Echter voor een fractie van de prijs.

Specifieke WordPress Hosting functionaliteiten

  • WordPress website met 1 klik aanmaken vanuit beheerpanel
  • Ontwikkelomgeving opzetten voor het uitvoeren van testen of wijzingen doorvoeren via schaduwsite
  • Ondersteuning van veel gebruikte WordPress plugins
  • Uitgebreide back-up functionaliteit
  • Partnership met WordPress partners voor afstemming met hun producten.
  • Snelheid optimalisatie voor WordPress (caching)
  • Gratis Cloudflare CDN ten behoeve van snelheid en veiligheid)
  • Gratis SSL

Nederlands datacenter

SiteGround heeft verschillende datacenters in 4 continenten. De servers staan in landen als Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Singapore en de belangrijkste Nederland. Het datacenter in Nederland bevindt zich in Eemshaven. En dit zorgt voor de snelle hosting van SiteGround. De snelheid van je hosting wordt bepaald door de afstand tussen de bezoekers en de website. Door deze zo klein mogelijk te houden zal je website sneller laden.

Ervaring

Deze website wordt ook gehost door SiteGround en ook wij maken gewoon gebruik van shared WordPress Hosting. We werken al jaren samen en onze ervaringen zijn erg positief.  De websites zijn snel en draaien stabiel. De prijzen zijn meer dan redelijk en mocht er iets zijn, de service van SiteGround is geweldig. Er is maar 1 klein nadeel. Ze spreken geen Nederlands. Dus spreek je Engels dan is SiteGround de beste hosting voor jou.

Prijzen

Siteground hanteert actietarieven voor het eerste jaar. En op het moment van schrijven kun je al 1 website hosten (StartUP) voor maar € 3,99 per maand. Heb je meerdere websites of meer wensen dan kies je het GrowBig pakket voor € 6,99 per maand. Binnen het GrowBig pakket mag je ongelimiteerd websites hosten en binnen de 20GB opslag. Betaal je voor een langere periode vooruit bijvoorbeeld 3 jaar, dan behoud je langer de korting.

Video

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.