DOE HET ZELF Marketing

Siteguru.co

Inhoudsopgave

Siteguru.co is een SEO-tool voor als je echt serieus aan de slag wil met de SEO van jouw website of webwinkel. Siteguru.co helpt jou met simpele tips je website te verbeteren op het gebied van SEO.

Beter gevonden worden in Google, wie wil dat nou niet? Want hoe hoger in Google, hoe meer bezoekers op jouw website. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar. Siteguru.co is hiervoor echt een heel handige tool. Deze tool geeft je niet alleen inzicht in wat je allemaal kunt verbeteren, maar vertelt je ook nog eens hoe, en wat de belangrijkste dingen zijn.

SEO of zoekmachine optimalisatie is en blijft natuurlijk wel een beetje technisch. Maar Siteguru.co maakt het je wel een stuk makkelijker. Veel dingen zijn dan ook makkelijk op te lossen en zeker als je de tips volgt van Siteguru.co. Door met name de niet technische zaken op te lossen kun je met je website al een dikke 8 scoren. Wil je een dikke 9 scoren zal je ook met de techniek van je website aan de slag moeten en dit kan wel een uitdaging zijn. Maar een dikke 8 voor SEO gaat je website zeker helpen om beter gevonden te worden.

Siteguru.co voor je bedrijf

Ieder bedrijf welke goed vindbaar wil zijn op Google is Siteguru.co een tool die je hier zeker bij gaat helpen. Het is een heel uitgebreide tool die alle SEO-aspecten van jouw site beoordeelt en tips geeft hoe je deze kunt verbeteren. Van heel kleine simpele aanpassingen tot de moeilijkere technische aanpassingen. Je kunt zelf met verschillende collega’s aan de website van jouw bedrijf werken. Ook heb je de mogelijkheid om duidelijke rapporten te downloaden.

 

Siteguru.co en Content Marketing

Als jij aan de slag bent met content marketing dan wil je natuurlijk dat jouw content goed gevonden wordt door jouw klanten. Hiervoor is Siteguru.co een super goede tool die jou hierbij helpt. Vind je het een beetje eng om met de vele mogelijkheden aan de slag te gaan. Weet dan dat je door alle kleine simpele onderdelen te verbeteren al een dikke 8 kunt scoren.

Prijzen

Siteguru.co is gratis te proberen uiteraard met beperkingen. Wil je alle mogelijkheden benutten zijn er abonnementen beschikbaar vanaf $ 29,00 per maand.

Video

Bekijk hier een heel korte Demo video

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.