DOE HET ZELF Marketing

Strikingly

Inhoudsopgave

Strikingly is online software voor het maken van je eigen website. De software is erg gebruiksvriendelijk en er zijn mooie ontwerpen (themes) beschikbaar. Je kan er prachtige one-page websites mee maken. Strikingly heeft minder functionaliteiten in vergelijking met concurrenten zoals Wix of Weebly. Strikingly is gratis uit te proberen. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf $96 per jaar (of $12 per maand) voor twee websites.

Strikingly is in 2012 opgericht in China. De organisatie probeert zich van concurrenten te onderscheiden door een ‘mobile-first’ benadering.

Kenmerken

  • Eenvoudige websitebouwer
  • Geschikt voor eenvoudige one-page websites
  • Mooie themes beschikbaar

Prijzen

Strikingly is gratis uit te proberen. Abonnementen beginnen vanaf $12 per maand of $96 per jaar. Binnen dit abonnement krijg je twee websites. Het goedkoopste abonnement heeft echter nog wel vervelende beperkingen. Je kan bijvoorbeeld geen extra pagina’s toevoegen en er staat nog een Strikingly link in de footer van je website. Het abonnement van $20 per maand of $192 per jaar heeft deze beperkingen niet. Voor dit abonnement krijg je drie Strikingly websites.

Ervaring

Strikingly is erg gebruiksvriendelijk. Maar in deze markt zijn er veel gebruiksvriendelijke alternatieven. Ook Wix en Weebly zijn gebruiksvriendelijk. Strikingly heeft beperktere mogelijkheden in vergelijking met Wix en Weebly. De beperktere mogelijkheden maken het tegelijk eenvoudig om je website op te zetten.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=QCwwwDCCzJE

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.