Alle Advertentie Tools op 1 Plek

Video Marketing

Video marketing tools

Magix Video

Magix Video is software voor het maken en bewerken van video’s. De software is te gebruiken op Windows computers. De software is te koop in verschillende pakketten. Prijzen variëren vanaf € 65 tot € 100 eenmalige aanschaf.

Lees verder »

Wistia

Wistia is een zakelijk video hostingplatform. Je kan bij Wistia je video’s uploaden en op je eigen website laten afspelen. Wistia heeft de mogelijkheid om het design van de player aan te passen. De video is zonder referentie naar Wistia in te sluiten op je website. Wistia heeft een gratis abonnement tot maximaal 3 video’s. Abonnementen beginnen

Lees verder »

MotionElements

MotionElements is een marktplaats voor videoclips. De website richt zich in eerste instantie op de Aziatische markt. De videoclips bevatten een breed aantal onderwerpen en zijn dus globaal te gebruiken. Op de website zijn een paar honderd duizend stockvideo’s te vinden. De prijzen variëren, afhankelijk van de aanbieder. In de praktijk worden de meeste video’s

Lees verder »

YouTube

YouTube is de 2e grootste zoekmachine ter wereld  Zeer geschikt voor een marketeer door met name de advertentiemogelijkheden. Het video platform is gestart met de mogelijkheid om gratis video’s te uploaden

Lees verder »

Video Blocks

Video Blocks is meer dan honderdduizend videoclips een van de grootste aanbieders en marktplaatsen voor stockvideo en footage. De eigen video’s kunnen onbeperkt worden gedownload voor $79 per maand of $149 per jaar. 

Lees verder »

Vimeo

Vimeo is een videoplatform voor het uploaden, delen en bekijken van video’s. Vimeo is  gratis te gebruiken en 2e grootste video platform na YouTube.

Lees verder »

PowToon

PowToon is een online tool voor het creëren van animatievideo’s en presentaties. PowToon heeft een uitgebreide gratis versie. De betaalde abonnementen beginnen vanaf 19 euro per maand of 228 euro per jaar. 

Lees verder »

Videohive

Videohive is een online marktplaats voor stockvideo. Er worden meer dan 300.000 stockvideo’s aangeboden. De prijzen liggen gemiddeld tussen de $5 en $30 per stockvideo.

Lees verder »

GoAnimate.com

GoAnimate.com is een online tool voor het maken van animatievideo’s. Je kan GoAnimate.com gratis 14 dagen uitproberen. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf $39 per maand of $299 per jaar.

Lees verder »

Video marketing cursussen

E-mailmarketing boeken, blogs & podcasts

Mitch Martinez

Mitch Martinez is een Director of Photography. Op zijn bedrijfswebsite stelt hij een college van meer dan 1.500 gratis videoclips beschikbaar. De video’s zijn onderverdeeld in 50 categorieën. 

Lees verder »
Doe het zelf Marketing

Zelf gaan adverteren?

Bekijk hier de tools om aan online adverteren te doen

Wil jij een succesvolle ondernemer zijn, dan zal je snel te horen krijgen dat adverteren echt nodig is. Maak de beste advertenties voor je website of social media en maak jouw klant duidelijk dat hij bij jou aan het juiste adres is.

Zelf een website bouwen

Bekijk hier de tools om een prachtige website te bouwen

Je website is het belangrijkste visitekaartjes van jouw bedrijf. En daarom willen veel ondernemers graag zelf de website bouwen. Heel begrijpelijk maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website te bouwen.

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Wil jij zelf aan de slag met jouw marketing?

Ga direct aan de slag

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.