Alle Advertentie Tools op 1 Plek

Video Marketing

Video marketing tools

Vimeo

Vimeo is een videoplatform voor het uploaden, delen en bekijken van video’s. Vimeo is  gratis te gebruiken en 2e grootste video platform na YouTube.

Lees verder »

PowToon

PowToon is een online tool voor het creëren van animatievideo’s en presentaties. PowToon heeft een uitgebreide gratis versie. De betaalde abonnementen beginnen vanaf 19 euro per maand of 228 euro per jaar. 

Lees verder »

Videohive

Videohive is een online marktplaats voor stockvideo. Er worden meer dan 300.000 stockvideo’s aangeboden. De prijzen liggen gemiddeld tussen de $5 en $30 per stockvideo.

Lees verder »

GoAnimate.com

GoAnimate.com is een online tool voor het maken van animatievideo’s. Je kan GoAnimate.com gratis 14 dagen uitproberen. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf $39 per maand of $299 per jaar.

Lees verder »

Moovly

Moovly is online software om je eigen animatievideo mee te creëren. De software is erg uitgebreid. Moovly is 30 dagen gratis uit te proberen. Betaalde abonnementen beginnen vanaf $24,92 per maand. 

Lees verder »

VideoScribe

VideoScribe is een online tool voor het maken van animatievideo’s. De tool is gratis uit te proberen. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf €20 per maand of €132 per jaar. 

Lees verder »

Biteable

Biteable is online software voor het maken van animatievideo’s. De software heeft beperkte mogelijkheden en is daarmee eenvoudig in gebruik. Met de gratis variant kunnen er maximaal 5 volwaardige animatievideo’s per maand gemaakt worden. De betaalde variant voor meer animatievideo’s kost $276 per jaar. 

Lees verder »

Animaker

Animaker is online software voor het maken van animatievideo’s, video infographics en geanimeerde presentaties. De software heeft een gratis versie. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf $12 tot $39 per maand.

Lees verder »

Filmora

Filmora van Wondershare is software voor het bewerken van video’s. De software draait op Windows en MAC. De software kost eenmalig $59,99 of $39,99 per jaar. 

Lees verder »

Video marketing cursussen

E-mailmarketing boeken, blogs & podcasts

Mitch Martinez

Mitch Martinez is een Director of Photography. Op zijn bedrijfswebsite stelt hij een college van meer dan 1.500 gratis videoclips beschikbaar. De video’s zijn onderverdeeld in 50 categorieën. 

Lees verder »
Doe het zelf Marketing

Zelf gaan adverteren?

Bekijk hier de tools om aan online adverteren te doen

Wil jij een succesvolle ondernemer zijn, dan zal je snel te horen krijgen dat adverteren echt nodig is. Maak de beste advertenties voor je website of social media en maak jouw klant duidelijk dat hij bij jou aan het juiste adres is.

Zelf een website bouwen

Bekijk hier de tools om een prachtige website te bouwen

Je website is het belangrijkste visitekaartjes van jouw bedrijf. En daarom willen veel ondernemers graag zelf de website bouwen. Heel begrijpelijk maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website te bouwen.

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Wil jij zelf aan de slag met jouw marketing?

Ga direct aan de slag

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.