Alle Advertentie Tools op 1 Plek

Video Marketing

Video marketing tools

Animoto

Animoto is online platform voor het creëren van video. Upload je foto’s en video’s en Animoto helpt je om er een video van samen te stellen. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf €`20 per maand of €120 euro per jaar.

Lees verder »

Pexels Videos

Pexels Video is een community website voor video. Leden uploaden video’s die door iedereen gratis gebruikt kunnen worden. De video’s hebben een Creative Commons Zero (CC0) licentie. Dat betekent dat je de video’s mag gebruiken zoals je zelf wilt. Er hoeft geen bronvermelding te worden opgenomen bij gebruik van de video’s. 

Lees verder »

123RF Stockvideo

123RF is bekende website op het gebied van stockfoto’s en stockvideo. De website heeft een groot assortiment. Het is niet duidelijk hoeveel stockvideo’s er zich op de website bevinden. De video’s kosten tussen de 15 en 65 credits, hetgeen gelijk staat aan een bedrag van ongeveer €20 en €60. 

Lees verder »

Bigstock Video

Bigstock biedt abonnementen aan waarmee stockvideo’s gedownload kunnen worden. Bigstock heeft meer dan 100.000 video’s in de database. Abonnementen beginnen vanaf €49 per maand voor het downloaden van 5 video’s per dag en 150 video’s per maand.

Lees verder »

Magix Video

Magix Video is software voor het maken en bewerken van video’s. De software is te gebruiken op Windows computers. De software is te koop in verschillende pakketten. Prijzen variëren vanaf € 65 tot € 100 eenmalige aanschaf.

Lees verder »

Wistia

Wistia is een zakelijk video hostingplatform. Je kan bij Wistia je video’s uploaden en op je eigen website laten afspelen. Wistia heeft de mogelijkheid om het design van de player aan te passen. De video is zonder referentie naar Wistia in te sluiten op je website. Wistia heeft een gratis abonnement tot maximaal 3 video’s. Abonnementen beginnen

Lees verder »

MotionElements

MotionElements is een marktplaats voor videoclips. De website richt zich in eerste instantie op de Aziatische markt. De videoclips bevatten een breed aantal onderwerpen en zijn dus globaal te gebruiken. Op de website zijn een paar honderd duizend stockvideo’s te vinden. De prijzen variëren, afhankelijk van de aanbieder. In de praktijk worden de meeste video’s

Lees verder »

YouTube

YouTube is de 2e grootste zoekmachine ter wereld  Zeer geschikt voor een marketeer door met name de advertentiemogelijkheden. Het video platform is gestart met de mogelijkheid om gratis video’s te uploaden

Lees verder »

Video Blocks

Video Blocks is meer dan honderdduizend videoclips een van de grootste aanbieders en marktplaatsen voor stockvideo en footage. De eigen video’s kunnen onbeperkt worden gedownload voor $79 per maand of $149 per jaar. 

Lees verder »

Video marketing cursussen

E-mailmarketing boeken, blogs & podcasts

Mitch Martinez

Mitch Martinez is een Director of Photography. Op zijn bedrijfswebsite stelt hij een college van meer dan 1.500 gratis videoclips beschikbaar. De video’s zijn onderverdeeld in 50 categorieën. 

Lees verder »
Doe het zelf Marketing

Zelf gaan adverteren?

Bekijk hier de tools om aan online adverteren te doen

Wil jij een succesvolle ondernemer zijn, dan zal je snel te horen krijgen dat adverteren echt nodig is. Maak de beste advertenties voor je website of social media en maak jouw klant duidelijk dat hij bij jou aan het juiste adres is.

Zelf een website bouwen

Bekijk hier de tools om een prachtige website te bouwen

Je website is het belangrijkste visitekaartjes van jouw bedrijf. En daarom willen veel ondernemers graag zelf de website bouwen. Heel begrijpelijk maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website te bouwen.

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Wil jij zelf aan de slag met jouw marketing?

Ga direct aan de slag

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.