Alle Webdesign tools voor een prachtige website

Webdesign

Webdesign tools

Ghost themes

Het theme bepaalt hoe je Ghost blog eruit komt te zien. In dit artikel geven we aan hoe je aan de mooiste en beste Ghost themes kan komen. 

Lees verder »

Shopify

Shopify is ’s werelds grootste aanbieder van webshop software en in 2004 opgericht. De oprichters hadden een snowboard winkel en waren ontevreden over de mogelijkheden om producten online te verkopen. Ze besloten zelf een eigen webshop te bouwen. En dat is gelukt! Sinds de toevoeging van iDeal betalingen in 2019 is de populariteit in

Lees verder »

MyShop

myShop (Nederland) is ook een aanbieder van webshop software. Iets minder uitgebreid dan Lightspeed maar ook goedkoper. De prijzen variëren van €14 tot €49 per maand.

Lees verder »

Basekit

De meeste hostingbedrijven bieden Sitebuilders aan waarmee simpele kleine websites gemaakt kunnen worden. De sitebuilder van Versio is afkomstig van Basekit. Basekit werkt intiutief en lijkt in gebruik erg op Wix en Weebly. Je kan met gemak en heel snel professionele en responsive website mee maken. Bij Versio betaal je €1 per maand. Basekit is

Lees verder »

Strikingly

Strikingly is online software voor het maken van je eigen website. De software is erg gebruiksvriendelijk en er zijn mooie ontwerpen (themes) beschikbaar. Je kan er prachtige one-page websites mee maken. Strikingly heeft minder functionaliteiten in vergelijking met concurrenten zoals Wix of Weebly. Strikingly is gratis uit te proberen. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf $96

Lees verder »

Concrete5 introductie

Concrete5 is een open-source Content Management Systeem (CMS). Concrete5 heeft een front-end editor, waarmee je wijzigingen direct op je website kan aanpassen.

Lees verder »

Concrete5 themes

Waar vind je de beste Concrete5 themes? In dit artikel een overzicht van website waar je zowel gratis als betaalde Concrete5 themes kan vinden. 

Lees verder »

Joomla!

Joomla! behoorde tussen 2006 en 2010 tot de populairste open-source Content Management Systemen (CMS). Inmiddels heeft WordPress de concurrentie ver achter zich gelaten. Het CMS heeft echter nog steeds een actieve community en is geschikt om professionele websites mee te bouwen.

Lees verder »

OptinMonster

OptinMonster is een softwarepakket met tools om conversie op je website te optimaliseren. De OptinMonster bevat onder andere tools voor het bouwen van optin formulieren, popups, A/B testen en bezoekerssegementatie. De software is te gebruiken vanaf $9 per maand.

Lees verder »

Ghost hosting

De hosting van een Ghost website is anders dan de hosting van bijvoorbeeld WordPress. WordPress is opgebouwd in PHP en MySQL. Ghost is opgebouwd in Node.js. In dit artikel geven we aan waar je het beste je Ghost website kan laten hosten. 

Lees verder »

Ghost

Ghost is net als WordPress een open-source systeem. Ze richten zich volledig op bloggers. Het is makkelijk en gebruiksvriendelijkheid. Het systeem is ook qua snelheid wat sneller dan WordPress. Samen met Medium is Ghost een van de kleine uitdagers van WordPress. Ook Ghost heeft een community, maar deze is veel kleiner dan die voor

Lees verder »

RapidWeaver

RapidWeaver is een softwareprogramma voor de Mac waarmee je heel eenvoudig mooie en mobielvriendelijke websites kan maken. Je hebt geen ervaring nodig om de software te kunnen gebruiken. De software kost eenmalig $94,99. Kenmerken RapidWeaver is een softwareprogramma voor de Mac. De RapidWeaver website moet je op een eigen server laten hosten. Een goedkope host

Lees verder »

Perfectview

Perfectview is een Nederlandse aanbieder van online CRM software. De software is erg volledig. Er zijn diverse koppelingen beschikbaar. De software is gratis uit te proberen. Abonnementen beginnen vanaf €10 per persoon per maand. 

Lees verder »

CCV Shop

CCV Shop is een Nederlandse leverancier van webshops. Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandelijks bedrag. CCV Shop is gratis uit te proberen. Abonnementen beginnen vanaf €20 per maand.

Lees verder »

Appointlet

Appointlet is online software voor het maken van afspraken. Websitebezoekers kunnen via de website rechtstreeks een afspraak inboeken en betalen. Abonnementen van Appointlet zijn beschikbaar vanaf $15 per maand. 

Lees verder »

Capsule CRM

Capsule CRM is een online CRM voor het beheren van contacten. Het CRM is gratis uit te proberen (2 gebruikers en 250 contacten). Betaalde abonnementen zijn beschikbaar vanaf £8 per maand.

Lees verder »

Elegant Themes Divi

Elegant Themes Elegant themes is de ontwikkelaar van Divi een van de populairste WordPress thema’s ter wereld. Divi is meer dan alleen een thema, het is een framework voor het bouwen van websites dat het mogelijk maakt om prachtige websites te ontwerpen zonder dat je tientallen plug-ins hoeft te installeren. Met Divi kan iedereen

Lees verder »

WooCommerce plugins

WooCommerce is een e-commerce plugin voor ’s werelds populairste open-source CMS WordPress. Voor WooCommerce zijn er veel handige plugins beschikbaar om je webshop nog meer functionaliteit te geven.

Lees verder »

WordPress.com

WordPress.com is de Software as a Service variant (SaaS) van WordPress.org. De service die ze dan extra leveren is de hosting van je website Je betaalt hier een klein bedrag per maand voor. Het voordeel hiervan is dat je geen zorgen hoeft te maken over updates en onderhoud. Bij een WordPress.org dien je dit

Lees verder »

WordPress

WordPress.org is open-source software en het meeste gebruikte systeem ter wereld. Het is zo populair omdat het enerzijds gratis is en anderzijds het een zeer actieve community heeft. Die community zorgt ervoor dat duizenden thema’s en plugins beschikbaar zijn. WordPress.org is van oorsprong een systeem om een blog te maken. Echter in de afgelopen

Lees verder »

Weebly

Weebly is online software waarmee je je eigen website kan maken. De Weebly software is erg gebruiksvriendelijk. Een starters abonnement kost €7 per maand en is voldoende voor kleine ondernemingen.

Lees verder »

SiteGround webhosting

SiteGround review: Ben je op zoek naar een kwalitatieve goede en snelle hosting welke niet duur is? Dan bent u bij SiteGround aan het juiste adres. Ze hanteren een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De service is uitstekend en zijn gespecialiseerd in snelle WordPress en WooCommerce hosting.

Lees verder »

Versio

Versio (Nederland) is een budget hosting. Ik gebruik Versio voor het beheer van domeinnamen. Een .nl domein kost €3,24 per jaar. Daarmee behoort Versio tot de goedkoopste aanbieders. Versio is ook erg goedkoop in webhosting en e-mail (vanaf €0,50 per maand). 

Lees verder »

Jimdo

Bij Jimdo wordt in 3 minuten een volledig gepersonaliseerde website voor je te maken. Ze maken een moderne, mooie website met alles wat je nodig hebt. Probeer het gratis uit – je zult verbaasd zijn hoe makkelijk het is! Abonnementen zijn beschikbaar vanaf €9 per maand. Door automatische SEO wordt je zoekmachine optimalisatie geregeld

Lees verder »

Bigcommerce

Bigcommerce (VS) is een cloud-based softwareprogramma waarmee een eigen webshop gemaakt kan worden. De prijzen beginnen vanaf $30 per maand.

Lees verder »

Lightspeed

De e-commerce software van Lightspeed staat bekend om de geavanceerde mogelijkheden. Het is mogelijk om met Lightspeed een geavanceerde webshop te bouwen zonder kostbaar maatwerk.

Lees verder »

Mijnwebwinkel

Mijn webwinkel is een online aanbieder van Webwinkel software. Mijn webwinkel is op basis van een abonnement en is makkelijk in gebruik. In het abonnement zit alles inbegrepen wat je nodig hebt.

Lees verder »

WooCommerce

WooCommerce is een e-commerce plugin voor ’s werelds populairste open-source CMS WordPress. WooCommerce is onderdeel van Automattic, het bedrijf achter WordPress. Inmiddels is WooCommerce uitgegroeid tot de meeste gebruikte webshop software wereldwijd. 

Lees verder »

Wix

Wix is een online platform om je eigen website mee te ontwikkelen. De software is uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Wix is gratis uit te proberen. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf €4 per maand.

Lees verder »

WooCommerce themes

Waar vind je de beste WordPress WooCommerce themes? In dit artikel geef ik tips waar je de beste gratis en betaalde WooCommerce themes kan vinden.

Lees verder »

WP Engine

WP Engine is een managed WordPress hosting provider die wereldwijd actief is. Momenteel hebben ze ruim tachtigduizend klanten en hosten ze ongeveer een half miljoen sites. Je krijgt WP Engine 2 maanden gratis als je per jaar betaald en mag je 60 dagen gratis proberen.

Lees verder »

TransIP

TransIP (Nederland) is een de grootste hostingorganisaties in Nederland. Bij TransIP ben je verzekerd van innovatieve en professionele producten tegen een scherpe prijs.

Lees verder »

Savvii

Savvii is een managed WordPress hosting provider. Ze zijn in 2013 gestart als eerste gespecialiseerde WordPress hosting partij in Europa. Momenteel hebben ze honderden klanten en hosten ze duizenden sites. Ze werken met een team van zo’n 20 professionals. Je kunt Savvii 14 dagen gratis uitproberen.

Lees verder »

Skyberate

Skyberate (Nederland) is een hostingbedrijf. Hosting van Skyberate kenmerkt zich door duurzaamheid (groene servers) en snelheid. Het bedrijf biedt tevens kwalitatief hoogwaardige WordPress hosting.  Skyberate is sinds 2003 actief.

Lees verder »

Medium

Medium is een blogplatform. Je kan op het platform je eigen blogs publiceren en blogs van anderen lezen. Medium kenmerkt zich door eenvoud.

Lees verder »

Webdesign cursussen

Webdesign boeken, blogs & podcasts

Doe het zelf Marketing

Zelf content ontwikkelen

Bekijk hier de tools om unieke content te maken

Wil jij een succesvolle ondernemer zijn, dan kun je niet om het maken van content heen. Maak de mooiste content voor je website of social media en maak jouw klant duidelijk dat hij bij jou aan het juiste adres is..

Zelf een website bouwen

Bekijk hier de tools om een prachtige website te bouwen

Je website is het belangrijkste visitekaartjes van jouw bedrijf. En daarom willen veel ondernemers graag zelf de website bouwen. Heel begrijpelijk maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website te bouwen.

Doe het zelf Marketing

Leer meer over de verschillende tools

Deze tools verdienen extra aandacht

Omdat ook op onze site de keuze enorm is laten we je graag kennis maken met tools waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Hieronder zie je een aantal van deze tools.

Doe het zelf Marketing

Wil jij zelf aan de slag met jouw marketing?

Ga direct aan de slag

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.