DOE HET ZELF Marketing

WooCommerce themes

Inhoudsopgave

Waar vind je de beste WordPress WooCommerce themes? In dit artikel geef ik tips waar je de beste gratis en betaalde WooCommerce themes kan vinden.

Theme forest

Theme forest is de grootste marktplaats van WordPress themes. Veel van de themes bieden ondersteuning voor WooCommerce. Er worden ook meer dan 700 themes verkocht die exclusief gericht zijn op het opzetten van een WooCommerce webshop. Tip is om naar de beste verkochte WooCommerce themes te kijken. Dit zijn multi-purpose themes. Dat betekent dat het bouwpakketten zijn waarmee je veel keuzes en flexibiliteit krijgt om je eigen webshop op te zetten. Dat betekent wel dat je erin moet duiken om de themes in de vingers te krijgen. Je hoeft niet te kunnen programmeren om de themes te gebruiken. Een beetje kennis van html/css is wel handig. WooCommerce themes op Theme forest kosten gemiddeld $60. Het betreft een eenmalige aanschaf, toekomstige updates zijn inbegrepen.

Templatemonster

Templatemonster is sinds 2002 op de markt in de verkoop van onlineproducten. Op de website worden meer dan 300 WooCommerce themes verkocht. De themes richten zich op een specifieke niche, waardoor je weinig aan het design hoeft te doen en snel je webshop kan opzetten. De WooCommerce themes zijn beperkter in aanpassingsmogelijkheden ten opzichte van de Themeforest multi-purpose themes. Aan de andere kant zijn ze makkelijker in gebruik. De WooCommerce themes kosten eenmalig $75 per stuk.

WooCommerce

WooCommerce verkoop zelf ook WooCommerce themes. Je mag van deze themes verwachten dat ze technisch naadloos aansluiten op WooCommerce. Met name bij ingrijpende updates zal WooCommerce ook direct hun themes daarop aanpassen. Vanuit technisch oogpunt zijn deze themes dus een goede keuze. Qua design ben ik minder enthousiast over de themes. Maar goed, smaken verschillen. WooCommerce stelt het Storefront WooCommerce theme gratis beschikbaar. Voor $39 kan je een child-theme aanschaffen, welke je in combinatie gebruikt met het Storefront hoofdthema.

Shop Designs

Op Shop Designs verkoopt de Amerikaan Bill Robins zijn WooCommerce themes. De WooCommerce themes van Shop Designs zijn eenvoudig in gebruik.

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.