DOE HET ZELF Marketing

WordPress

Inhoudsopgave

WordPress.org is open-source software en het meeste gebruikte systeem ter wereld. Het is zo populair omdat het enerzijds gratis is en anderzijds het een zeer actieve community heeft. Die community zorgt ervoor dat duizenden thema’s en plugins beschikbaar zijn.

WordPress.org is van oorsprong een systeem om een blog te maken. Echter in de afgelopen jaren er zoveel verbeterd dat je er nu echt alle type websites mee kunt maken. Alles is aan te passen, door gebruik te maken van de vele thema’s en plugins zijn er geen grenzen meer. De actieve community creëert zoveel verschillende thema’s en plugins dat het echt supermakkelijk is. Deze combinatie maakt WordPress.org zo populair.

Er bestaan 2 vormen en hier zit wel wat verschil in. Het systeem waar we hierover praten is te downloaden op WordPress.org, het andere systeem is te vinden op WordPress.com en is ook niet te downloaden. Je website komt op wordpress.com te staan. Ook hier kun je gratis een website maken, echter wel met beperkingen. Zo heb je bijvoorbeeld geen eigen domein. In het artikel over WordPress.com lees je verder wat je ermee kunt.

Kenmerken

  • Volledig aanpasbaar
  • Gratis te downloaden
  • Actieve community
  • Duizenden professionele Thema’s en plugins beschikbaar
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Te gebruiken op elk apparaat.

Prijzen

WordPress.org is gratis te downloaden. Wel zul je dan zelf een domeinnaam en hosting moeten regelen om de website in de lucht te krijgen.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=0Nh11GI4-Gc

Doe-het-zelf Marketing is ook op basis van WordPress.org

Deel dit artikel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang speciale aanbiedingen en blijf op de hoogte van nieuwe tools

Wil jij zelf aan de slag met je Business?

Start vandaag nog

Doe het zelf Marketing
Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.