Alle Tools voor jouw Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing tools

Traffic Travis

Traffic Travis is software voor het analyseren van je zoekmachineresultaten en links die er naar je website zijn opgenomen. De software draait als een programma op je eigen computer. Er is een gratis basisversie met beperkingen beschikbaar. De betaalde versie zonder beperkingen kost eenmalig $97.

Lees verder »

Pingdom

Pingdom test de snelheid van de website. Snelheid is een van de SEO ranking factoren van de zoekmachines en helpt je om hoger in Google te komen.

Lees verder »

Rankie

Rankie is een WordPress rank checker plug-in. Met deze tool houd de ranking van jouw website op Google nauwlettend in de gaten. Super handig als je aan de slag gaat met de SEO van jouw website.

Lees verder »

All-in-One SEO Pack

All in One SEO Pack is een van de populairste SEO plugins. De plugin heeft een gratis versie en een betaalde versie met extra functionaliteiten. Eigenschappen Automatische optimalisatie vantitels voor Google en andere zoekmachines Automatische generatie van META tags Tool voor preventie van dubbele content XML Sitemap ondersteuning Google Analytics ondersteuning Custom post type

Lees verder »

SEO PowerSuite

SEO PowerSuite is een software pakket die analyses uitvoert ten behoeven van de zoekmachineoptimalisatie van je website. SEO PowerSuite heeft meerdere modules. De software wordt op je computer geinstalleerd en heeft een gratis versie om uit te proberen. Het hele pakket kost eenmalig €299 om aan te schaffen.

Lees verder »

SEO effect

SEO effect is een uitgebreide set van tools voor verbeteren van je resultaten in de zoekmachines. SEO effect is van Nederlandse makelij. De software heeft een gratis abonnement waarmee getest kan worden. Betaalde abonnementen beginnen vanaf €7,50 per maand.

Lees verder »

Übersuggest

Übersuggest is een gratis en online tool voor het verkrijgen van zoekwoorden suggesties. Je typt een zoekwoord in en Übersuggest genereert zoekwoordcombinaties op basis waarvan je de SEO of SEA kan inrichten. 

Lees verder »

Siteguru.co

Siteguru.co is een SEO-tool voor als je echt serieus aan de slag wil met de SEO van jouw website of webwinkel. Siteguru.co helpt jou met simpele tips je website te verbeteren op het gebied van SEO.

Lees verder »

Zoekmachine marketing cursussen

Google Digital Marketing Course

De Google Digital Marketing Course bevat engelstalige uitlegvideo’s over verschillende online marketing onderwerpen. Deze cursus van Google is vooral bedoeld voor beginners die nog niet goed bekend zijn met online marketing.

Lees verder »

Google Digitale Werkplaats

De digitale werkplaats is een initiatief van Google om ondernemers te helpen met groeien. Dit doen ze door e-learnings beschikbaar te stellen en lokale workshops te organiseren. De e-learnings van de digitale werkplaats zijn in het Nederlands beschikbaar. Alle activiteiten binnen De digitale werkplaats project zijn gratis.

Lees verder »

MOZ beginnerscursus

Gratis beginnerscursus van het bekende SEO platform MOZ. De cursus bestaat uit tien hoofdstukken die zowel online te lezen zijn als via PDF te downloaden. 

Lees verder »

Yoast Basic SEO training

SEO introductietraining van Yoast. De e-learning met video’s, toets vragen en e-books kost $199 en omvat de basiselementen van zoekmachineoptimalisatie. Yoast verkoopt tevens een combinatie van de basismodule SEO met de modules Tekstschrijven en Conversieoptimalisatie. Deze combinatie kost $399.

Lees verder »

Udemy SEO trainingen

Udemy is een online marktplaats voor e-learning cursussen. In dit artikel heb ik een aantal populaire SEO-trainingen geselecteerd. Udemy heeft gratis e-learning cursussen. Veel betaalde cursussen zijn met een bedrag van rond de €13,- scherp geprijsd.

Lees verder »

Zoekmachine marketing boeken, blogs & podcasts

The Art of SEO

The Art of SEO (Engels) is de bijbel van de zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het boek is zeer uitgebreid en telt bijna 1.000 pagina’s. Dit boek is vooral geschikt als je de basis van SEO al beheerst.

Lees verder »

Handboek SEO

Handboek SEO bevat een theoretische uiteenzetten van alle relevante zoekmachineoptimalisatie onderwerpen. Het boek is geschikt voor beginners.

Lees verder »

Yoast SEO gids

Op Yoast is een uitgebreide gids in het Nederlands te vinden over zoekmachineoptimalisatie. De gids is een webpagina en dus gratis te lezen.

Lees verder »

SEO-blogs

Welke blogs moet je lezen om op te hoogte te blijven van zoekmachineoptimalisatie/SEO? In dit artikel vind je een overzicht van populaire Engelstalige en Nederlandse SEO-blogs.

Lees verder »
Doe het zelf Marketing

Wil jij online marketeer worden?

Bekijk het enorme aanbod online marketing cursussen

Wil jij een online marketeer worden, dan helpen wij je verder.
Bij Doe Het Zelf Marketing vind je een enorm aanbod cursussen die je kunt doen om jezelf te ontwikkelen tot online marketeer ..

Zelf een website bouwen

Bekijk hier de tools om een prachtige website te bouwen

Je website is het belangrijkste visitekaartjes van jouw bedrijf. En daarom willen veel ondernemers graag zelf de website bouwen. Heel begrijpelijk maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Bekijk hier alle tools om jouw prachtige website te bouwen.

Doe het zelf Marketing

Leer meer over de verschillende tools

Deze tools verdienen extra aandacht

Omdat ook op onze site de keuze enorm is laten we je graag kennis maken met tools waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Hieronder zie je een aantal van deze tools.

Doe het zelf Marketing

Wil jij zelf aan de slag met jouw marketing?

Ga direct aan de slag

Doe het zelf Marketing

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals.